نوشته شده توسط : جعفر

حال بازار تجهیزات کنترل دسترسی در سال گذشته خوب بود و از رشد مناسبی بهره برد. حتی با پیش بینی حاشیه سود کم در سال گذشته، براساس آمار HIS Markit انتظار می رود سال 2017 رشد بهتری را تجربه نماید و توجهات بیشتری در بازار بدست آورد.

بر اساس آنالیزهای تحلیلگر ارشد موسسه آماری HIS Markit، بازار جهانی تجهیزات کنترل دسترسی جهانی در سال 2016 با تفاوت 1 درصد رشد کمتر از پیش بینی توانست 6.1 درصد رشد نماید. این بازار در کشورهایی مثل برزیل، روسیه، آمریکای لاتین(بجز مکزیک) و چین تجربه رشد 8.5 درصدی را در این سال داشته است. کشورها و مناطقی مثل خاورمیانه، لهستان، آفریقا، هند و ویتنام در سال 2016 بیش از این مقادیر، رشد بازار تجهیزات کنترل دسترسی را محقق کردند.

بازار ویتنام رشدی 9 درصدی را در زمینه های انرژی، هتل داری، ساختمان سازی تجربه نمود و توانست در زمینه های سلامت با رشد 8 درصدی به پیش برود که سال خوبی برای صنعت امنیتی به شمار می رفت.

بر اساس گفته های تحلیلگر ارشد IHS، تجهیزات کنترل هویت با دسترسی موبایل و ارتباط Intercom امنیتی بیشترین گرایشات سال 2016 را شامل می شدند. هویت همراه یا Mobile credential با توجه به کاربردهای متنوع و بهبود تکنولوژی در آینده بیشترین توجهات را در سال 2016 به خود جلب کرد. این راهکار در آینده بصورت یکپارچه در بازارهای عمودی و سلسله مراتبی مثل شرکتهای بزرگ، خودروسازی، سازه های مسکونی و هتل داری کاربرد خواهد داشت.

اگرچه بازاری با فروش تقریبی 4.5 میلیون محصول مقیاسی کوچک خواهد داشت اما انتظار می رود در سال 2017 با رشد سریع در این زمینه به فروش بیش از 13.5 میلیون محصول با رشدی 200 درصدی دست یابد.

علاقه کاربران به mobility یا انجام امور بدون توجه به مکان با هویت همراه درهم آمیخته شده و اینکه بتوان بدون توجه به مکان شخص سرویسهایی را استفاده نماید گرایش مهمی است.

کنترل دسترسی بعنوان خدمت یا ACaaS و پنلهای کنترل تحت شبکه (IP) به گسترش بیشتر این بازارها کمک خواهند کرد اما راهکارهای تحت فضای ابری (Cloud-Based) برای یکپارچه سازی تجهیزات  فیزیکی و نرم افزارهای کنترل دسترسی بیشتر بین کاربران شناخته شده است. مدیریت مرکزی بهتر دستگاههای کنترل دسترسی بیش از باقی موارد باعث رونق شده و بر روی کارایی و هزینه های یک سیستم تاثیر می گذارد. قابلیت بروزرسانی نرم افزار در روی یک سرور  بجای سرزدن به تک تک سایتها علاوه بر کاهش هزینه های نگهداری نرم افزارها باعث می شود اتلاف زمان در بازه های از کار افتادن نرم افزارها کاهش یابد. سرعت تعمیر و نگهداری تجهیزات سرعت بیشتری خواهد داشت.

یکپارچه سازی امنیتی در سال 2016 عمیقتر از قبل مد نظر بود و کنترل دسترسی منطقی در کنار ایجاد گزارشها و دیگر قابلیتهای کاری برای کمک به کنسولهای فرمان استفاده شدند.

حالا در سال 2017 انتظار می رود این رشد ادامه یابد.

 انتظار می رود در ایالات متحده آمریکا و انگلستان که بازارهای امنیتی رشد یافته ای دارند،  با رشدی 7 درصدی سال 2017 را پشت سر بگذارند. برای آلمان و فرانسه هم دورنمای خوبی با رشد 5 درصد در نظر گرفته می شود و در بخشهایی مثل قفلهای الکترونیکی هم شرایط خوبی خواهند داشت.

البته کشور چین هم بر روی بازار تجهیزات کنترل دسترسی تاثیر گذاشته اما این تاثیرات قابل مقایسه با بازار تجهیزات نظارت تصویری نیست. IHS معتقد است که چین در آینده بیشتر بر روی APAC تاثیر خواهد گذاشت و سال 2017 هم آغازی بر رشد بازار تجهیزات کنترل دسترسی خواهد بود.

گسترش تاثیرات بازار تجهیزات کنترل دسنترسی بر روی دیگر کسب و کارها و افزایش آگاهی امنیت سایبری گرایشات اصلی سال 2017 در بخش امنیت و ایمنی خواهد بود.

تولید کنندگان تجهیزات کنترل دسترسی و پخش کننده ها باید در زمینه های فناوری اطلاعات (IT) و امنیت سایبری در سال 2017 قویتر شوند و برای افزایش توسعه راهکارهای کنترل دسترسی در بخش سخت افزار و نرم افزار به سمت راهکارهای یکپارچه بروند.

همچنین IHS اعتقاد دارد که Biometric ها (تجهیزات امنیتی زیستی)، سیستمهایی بر مبنای فضای ابری و هویت همراه می توانند در 12 ماه آینده تعامل بیشتری داشته و بسیاری از محدودیتها در فضای بایومتریک و سرویسهای ابری در اروپا مرتفع خواهند شد.

 

  1. لنز دوربين مداربسته چيست؟
  2. دوربين مداربسته تحت شبکه / تاثير دما بر عملکرد سيستم مداربسته
  3. سنسورهاي تصويربرداري دوربين مداربسته / نگهداري دوربين مدار بسته
  4. نحوه طراحي پروژه کوچک دوربين مدار بسته

نحوه انتخاب ups براي دوربين مدار بسته



:: بازدید از این مطلب : 99
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 20 آذر 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جعفر

 


دستگاه DVR هیبرید چیست ؟

دستگاه DVR هیبرید : استفاده از دوربین های مداربسته برای بالا بردن امنیت یک مکان پر کاربردترین راهکار امنیتی حال حاضر در سرتاسر دنیا به حساب می آید. در دو دهه گذشته شاهد پیشرفت های چشم گیری در توسعه فناوری های جدید دوربین های مداربسته بوده ایم و این تحول دوربین های مداربسته را به دو دسته کلی تقسیم بندی کرده است. دوربین های قدیمی تر که با عنوان دوربین آنالوگ شناخته می شوند و دوربین های نسل جدید با فناوری های نوین که دوربین های دیجیتال نامگذاری شده اند.

 

گفتیم که دوربین مدار بسته آنالوگ نسل گذشته دوربین مداربسته به حساب می آیند که از نظر کیفیت تصاویر و امکانات نظارت تصویری در حد متوسط و برای نظارت در مکان های نه چندان حساس به کار می روند، البته مدل های HD , Full HD  این دوربین ها با کیفیت تصویر بالاتری تولید می شوند اما حتی همین مدل های جدید نیز از نظر کیفیت نسبت به دوربین های دیجیتال در سطح پایین تری قرار داند. علت اصلی که هنوز این دوربین ها تولید می شوند این است که از نظر پروسه نصب ساده تر هستند و قیمت پایین تری نیز نسبت به دوربین های دیجیتال دارند.

 

دوربین های مداربسته دیجیتال از نظر کیفیت تصاویر و همچنین قابلیت های نظارت تصویری در سطح بسیار بالاتری قرار دارند. این دوربین ها در پروسه انتقال تصویر از پروتکل های شبکه بجای کابل استفاده می کنند و امنیت بیشتری دارند. همچنین دوربین های مداربسته دیجیتال به دلیل استفاده از سیستم عامل های نسل جدید توانایی پردازش تصویر در محل را نیز دارا هستند و به عبارتی خودشان به تنهایی یک کامپیوتر کوچک با قابلیت های منحصر به فرد به حساب می آیند. همین موارد باعث می شود که دوربین های دیجیتال قیمت بالاتری داشته باشند و در هنگام نصب آنها نیاز به دانش فنی و تجهیزات پیشرفته تر است.

 

 

سوال اصلی که در هنگام نصب دوربین مدار بسته بوجود می آید این است که آیا این امکان وجود دارد که در یک پروژه هم از دوربین های آنالوگ و هم از دوربین های دیجیتال به صورت همزمان استفاده کرد؟ بله این امکان وجود دارد و مشکل تلفیق این دوربین ها را با استفاده از دستگاه DVR هیبریدی حل می شود.

 

 

DVR هیبرید

 

بنابراین در یک تعریف ساده دستگاه DVR هیبرید دستگاهی است که برای تلفیق دو دسته دوربین مدار بسته بکار می رود.

دستگاه DVR هیبریددر چه مواقعی کاربرد دارد ؟

به طور کلی از دستگاه DVR هیبریدی برای تلفیق دوربین های آنالوگ و دیجیتال استفاده می شود. به دو مورد پر کاربرد این دستگاه در زیر اشاره می کنیم.

اگر در یک مکان از دوربین های مداربسته آنالوگ استفاده شده باشد و در آینده مدیران شرکت و فروشگاه تصمیم بگیرند که از تکنولوژی دوربین های مداربسته IP برای تقویت سیستم نظارتی خود استفاده کنند، باید از دستگاه DVR  هیبرید برای اضافه کردن دوربین های دیجیتال استفاده شود.

 

  1. اگر شخص یا فروشگاهی برای پایین آوردن هزینه های نصب سیستم نظارتی خود بخواهد در مکان های کم اهمیت از دوربین های آنالوگ استفاده کند و در مقابل در مکان های با حساسیت بالا مانند قسمت ورودی ها و صندوق از تکنولوژی های نسل جدید دوربین های مداربسته دیجیتال استفاده کند، این کار تنها با استفاده از دستگاه DVR هیبرید امکان پذیر خواهد بود.
  2. اما نکاتی را باید در استفاده از این دستگاه در مواقعی که از هر دو نوع دوربین استفاده می کنیم رعایت کرد. در این دستگاه ها در مواقعی که از دوربین دیجیتال استفاده می کنید بنا به رزولشن آن به ازای ۱ مگا پیکسل یک دوربین آنالوگ کنار می رود  که در ادامه یک مثالی برای آن می زنیم.

 

بگذارید این موضوع را با یک مثال به صورت شفاف تری توضیح دهیم. برای مثال در یک پروژه یک دستگاه DVR  داریم با 16 کانال که قابلیت اتصال 16 دوربین آنالوگ برای آن وجود دارد. اگر در این پروژه بخواهیم از دو دوربین دیجیتال با کیفیت های 1 و 2 مگا پیکسل نیز استفاده کنیم این امکان با دستگاه DVR هیبریدی وجود خواهد داشت. در چنین شرایطی به ازای هر مگاه پیکسل دوربین های دیجیتال یک دوربین آنالوگ حذف می شود. در این مثال جمع مگاپیکسل های دوربین های دیجیتال می شود 3 و در نتیجه ما می توانیم دو دوربین دیجیتال و 13 دوربین آنالوگ را در این پروژه با دستگاه DVR ذکر شده استفاده کنیم.

 

مقالات مرتبط برای مطالعه بیشتر:

  1. سرعت شاتر در دوربین مداربسته
  2. نحوه محاسبه یو پی اس برای دوربین مدار بسته
  3. نصب دوربین مداربسته در رستوران ها
  4. نصب دوربین مدار بسته در ادارات و سازمان ها
  5. نصب دوربین مدار بسته در مطب های پزشکی


:: بازدید از این مطلب : 998
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 10 آبان 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جعفر

 


سرعت شاتر در دوربین مداربسته

تصویر برداری در دوربین های عکاسی و دوربین های مداربسته بر اساس میزان نور دریافتی از محیط است. مکانیزم تصویر برداری به طور کلی به این شکل است مقداری نور به یک سطح حساس به نور برخورد کرده و با تاثیر آن تصویری از محیط ثبت می شود. اگر بخواهیم این فرآیند را با چشم انسان مقایسه کنیم، دیافراگم موجود در دوربین ها همان کار عنبیه چشم را انجام می دهد که در شرایط نوری مختلف باز و بسته می شوند. دیافراگم دوربین های مداربسته نیز در شرایط کم نوری بزرگ شده و در شرایط نور زیاد کوچک می شوند تا از این طریق میزان نور عبوری و دریافتی لنز دوربین ها کنترل شود. در این فرآیند شاتر دوربین مدت زمان باز و بسته بودن دیافراگم برای دریافت نور را کنترل می کند.

مفهوم سرعت شاتر

بر اساس تعریف ذکر شده در بالا سرعت شاتر دوربین مدار بسته به مدت زمانی اشاره می کند که شاتر باز می شود. این مدت زمان هر چه بیشتر باشد نور بیشتری پس از عبور از لنز و دیافراگم دوربین به سنسور ها برخورد می کند و تصویر شفاف تر نوری ثبت می شود. در تصویر زیر اعداد ذکر شده نشان دهنده سرعت شاتر است.

 

سرعت شاتر در دوربین مداربسته

 

هرچه زمان شاتر کمتر باشد امکان تار شدن اجسام متحرک در تصویر کمتر است.

شاتر دیجیتال در دوربین مداربسته نسل جدید

بر اساس طراحی های مهندسی شده شاتر دوربین مداربسته، چالش بر انگیز ترین موضوع این است که کل صفحه حسگر های دوربین باید به یک میزان فوتون های نور را دریافت کنند تا از این طریق تصاویر واضح تری داشته باشیم. بگذارید با یک مثال این موضوع را دقیق تر بررسی کنیم، تصور کنید که شاتر در دوربین های مداربسته به مانند درب اتوماتیک پارکینگ ها عمل می کند، بنابراین وقتی درب این پارکینگ فرضی باز می شود نور به سطح حساس داخلی برخورد می کند و تصویر ایجاد می شود. در چنین شرایطی مشخص است که قسمت پایینی سطح حساس، نور بیشتری دریافت کرده و قسمت های بالایی نور کمتری به آنها برخورد می کند. بنابراین در چنین شرایطی یک تصویر از روشنایی به تیرگی خواهیم داشت!

 

در چند دهه گذشته برای این چالش، طراحی های مختلفی برای شاتر های دوربین ها ایجاد شده است. برای مثال دوربین های مدرن SLR و DSLR، از شاتر focal-plane استفاده می کنند. ایده شاتر در این دوربین ها استفاده از پرده در پشت دریچه اصلی برای کنترل و تنظیم نور در تمام سطح حسگر است. پرده در این دوربین ها با ایجاد یک سد در پشت دریچه نور اصلی کمک می کند که نور متعادل تری به سطح حسگر برخورد کند و در نتیجه تصویر شفاف و واضحی توسط دوربین ایجاد می شود.

 

سرعت شاتر در دوربین مداربسته

 

در این طراحی، عملیات بسیار سریع، تا 1/8000 ثانیه، در دوربین های SLR و DSLR قابل انجام است.

فرآیند های توضیح داده شده در بالا مربوط به دوربین های نسل قدیم بود و به مانند همه تکنولوژی های عصر جدید، شاتر های دیجیتالی نیز در دوربین ها جایگزین نسل قدیم شده اند. در شاتر های دیجیتالی ، جسم فیزیکی برای کنترل نور ورودی وجود ندارد بلکه به وسیله فرآیند های دیجیتال، حسگر دیجیتالی برای مدت زمانی فعال می شود و بعد از دریافت نور محیط از کار می افتد. در چنین مکانیزمی سرعت شاتر الکتریکی می تواند بسیار بیشتر از نسل قدیم شاتر ها باشد.

 

سرعت شاتر در دوربین مداربسته

تاثیر سرعت شاتر دوربین های مداربسته را به وضوح می توانید در تصاویر ایجاد شده مشاهده کنید. به طور کلی در نسل جدید دوربین های مداربسته سرعت شاتر به شکل اتوماتیک در محیط های مختلف تنظیم می شود و نیازی به تنظیمات دستی نیست. اما اگر اختلالی در تصویر ایجاد شده مشاهده شد باید این تنظیمات مجدد انجام شود. به طور کلی شاتر دوربین مداربسته در محیط های پر نور سرعتر عمل می کند و در محیط های تاریک سرعت آنها کاسته می شود.

 

نکته مهم دیگر در خصوص تنظیمات شاتر دوربین مداربسته مربوط به سرعت حرکت اجسام محیط است. بر اساس یک اصل می دانیم که هر چه زمان شاتر دوربین مداربسته کمتر باشد احتمال تار شدن اجسام متحرک در تصویر کمتر می شود بنابراین در صورتی که جسم با سرعت زیاد در حرکت است باید تنظیمات شاتر به شکل دستی انجام شود. این موضوع خصوصا در تکنولوژی دوربین های پلاک خوان مهم خواهد بود. تصویر زیر این موضوع را به شکلی شفاف توضیح می دهد.

 

سرعت شاتر در دوربین مداربسته

بیشتر بخوانید: نصب دوربین مدار بسته   هایک ویژن

عوامل تاثیرگذار بر سرعت شاتر در دوربین مداربسته

 

  • حساسیت چیپ تصویر به نور: هرچه حساسیت چیپ تصویر دوربین مداربسته به نور بیشتر باشد زمان کمتری لازم دارد تا یک تصویر را بسازد.
  • میزان نور محیط: هر چه نور محیط بیشتر باشد، چیپ تصویر می تواند در زمان کمتری تصویر را بسازد

 

نکته پایانی

دوربین مداربسته شاتر فیزیکی ندارد. در واقع چیپ تصویر دوربین همیشه در معرض نور است. اما همانطور که می دانید، دوربین، فیلم متحرک را از طریق گرفتن تعداد زیادی فریم در یک ثانیه می سازد. هر یک از این فریم ها در حقیقت یک عکس هستند. پس دوربین مدار بسته دائم در حال گرفتن عکس از محیط است، در نتیجه با وجود اینکه شاتر فیزیکی ندارد اما زمان شاتر دارد.

سرعت شاتر در واحد زمان تعریفی می شود و عموما کسری از ثانیه است که زمان لازم برای تشکیل شدن یک تصویر در دوربین را توضیح می دهد. برای مثال 1.25 ثانیه میزان زمان لازم برای تشکیل تصویر در شاتری است که بر روی این زمان تنظیم شده است. در دوربین های دیجیتال گفتیم که سرعت شاتر بر اساس نور محیط به شکلی اتوماتیک تنظیم می شود و در نتیجه سرعت شاتر در این دوربین ها را به شکل یک بازه عددی تعریف می کنند.

 

مقالات مرتبط برای مطالعه بیشتر:

  1. تاثیر نور بر عملکرد دوربین مداربسته
  2. تکنولوژی Defog (مه زدایی) در دوربین مداربسته
  3. تکنولوژی ANR در دوربین مداربسته
  4. Dual Stream در دوربین مداربسته
  5. تفاوت دوربین مداربسته HD و FULL HD
  6. امنیت فیزیکی دوربین مداربسته


:: بازدید از این مطلب : 189
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 10 آبان 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جعفر

چگونه یک دوربین مدار بسته HD را به تلویزیون متصل نماییم

چگونه یک دوربین مدار بسته HD را به تلویزیون متصل نماییمچگونه یک دوربین مدار بسته HD را به تلویزیون متصل نماییم؟

ممکن است این پرسش برایمان پیش بیاید که چگونه می توان تصاویر زنده ی دوربین های مدار بسته HD را بدون نیاز به دستگاه NVR و DVR در تلویزیون مشاهده نمود.

این سوال برای اشخاصی که نیازی به ضبط تصاویر ندارند بیشتر رخ می دهد. اشخاصی که صرفا نیاز به یک نمایش ویدئویی از دوربین مدار بسته دارند. در این آموزش می خواهیم به بحث و بررسی نحوه نمایش تصاویر دوربین مدار بسته HD در تلویزیون از طریق HDMI بپردازیم. بخاطر داشته باشید اشاره ای این مقاله به دوربین های HD تحت بستر کواکسیال (دوربین مدار بسته AHD) می باشد.

برای نمایش تصاویر دوربین مدار بسته در تلویزیون از طریق HDMI با دو چالش مواجه هستیم. همواره می توان با تکنیک هایی کوچک چالش های بزرگی را مرتفع نمود. در این مقاله با یک راه حل کوچک مشکل چالشی بزرگ حل شد.

دوربین های HD از کانکتورهای BNC و کابل کواکسیال برای ارسال ویدئو استفاده می نمایند. اغلب دوربین های HD از استاندارد هایی مانند HD – SDI و یا HD – CVI، HD – TVI، AHD (دوربین مدار بسته ۴in1) بهره می برند.

به دو دلیل ذکر شده شما نمی توانید به سادگی خروجی دوربین مدار بسته را به ورودی HDMI تلویزیون متصل نمایید. شما می توانید با یک مبدل HDMI تصاویر دوربین مدار بسته را در تلویزیون دریافت کنید.

دستگاه مبدل HDMI، دارای ورودی کواکسیال (کابل دوربین مدار بسته) می باشد و باید از دوربین مدار بسته یک سیم به این ورودی متصل گردد و یک کابل HDMI از ورودی HDMI تلویزیون به خروجی HDMI دستگاه مبدل وصل می شود.

 

فشرده سازی H.265 در دوربین مداربسته چیست

فشرده-سازی-H265-در-دوربین-مداربسته-چیست,,

یکی از مشکلات موجود در ارسال، ضبط و ذخیره سازی تصاویر ویدئویی حجم بالای این اطلاعات است که فضای بسیار زیادی از هارد دیسک را اشغال می کند. برای ذخیره سازی تصاویر با کیفیت بالا و حجم کم از فرمت های ذخیره سازی متفاوتی از جمله MPEG4، H.264، H.265 و... استفاده می گردد. فرمت فشرده سازی H.265 یکی از زیر مجموعه های فرمت MPEG4 است که توسط تیم JCT-VC ابداع گردید. H.265 یا HEVC (HIGH EFFICIENCY VIDEO CODING) یک استاندارد فشرده سازی ویدئویی است که استفاده از آن در کاهش حجم تصاویر ویدئویی دوربین های مداربسته رایج است. استاندارد H.265 در واقع ورژن ارتقا یافته فرمت H.264 است. دوربین های با قابلیت فشرده سازی H.265 می توانند تصاویری با کیفیت بالا ارائه داده بدون آنکه مصرف پهنای باند افزایش یافته و یا اختلالی در عملکرد سایر دستگاه های داخل شبکه رخ دهد.

نحوه فشرده سازی در H.265

نحوه فشرده سازی در H.265 بدین گونه است، شرایطی را در نظر بگیرید در اکثریت قریب به اتفاق فریم ها تغییری رخ نداده است، برای مثال تصویری از فردی را در نظر بگیرید که در یک فریم در حال صحبت کردن است و هیچگونه تغییری در سایر اجزای تصویر و پس زمینه نیز مشاهده نمی گردد و تنها قسمت تغییر یافته، تکان خوردن لب ها و اجزای صورت است. در این حالت اکثر پیکسل های موجود در تصویر به غیر از قسمت صورت تغییری نمی کنند پس به جای کدگذاری مجدد هر پیکسل از هر فریم تنها قسمت تغییر یافته تشخیص و کدگذاری می گردد.
همانطور که میدانیم نرخ BITRATE در دوربین های مدار بسته میزان حجم اطلاعات را مشخص نموده و رابطه مستقیمی نیز با کیفیت تصاویر دارد. مکانیسم فشرده سازی H.265 بدین صورت است که با کاهش نرخ BITRATE حجم تصاویر نیز کاهش می یابد بدون آنکه تغییری در کیفیتشان رخ دهد. اساس استاندارد فشرده سازی تصاویر بر پایه تکنیک جبرانی حرکت یا Motion Compensated Prediction است. بلوک های پیکسلی با ارجاع به فضایی دیگر از همان فریم و یا فریم دیگر کدگذاری می گردند. HEVC می تواند بردارهای حرکتی را با دقت بسیار بیشتری ترسیم کرده و بلوک های پیکسلی را با خطای باقی مانده کمتری کدگذاری کند.

مقایسه H.265 با H.264

مکانیسم فشرده سازی H.265 از چندین نظر پیشرفته تر از H.264 می باشد که در زیر به آنها اشاره می کنیم:
1. توانایی فشرده سازی: H.265 نسبت به H.264 دارای قابلیت فشرده سازی تا ۲ برابر بیشتر در همان سطح کیفیت می باشد.
2. استفاده از پهنای باند: به دلیل اینکه در استاندارد H.265 در صورت تغییرات جزئی در هر فریم بخش کمتری از آن تکرار و باقی بخش ها بدون تغییر به فریم بعدی منتقل می شوند. بدین ترتیب پهنای باند کمتری نیز مورد استفاده قرار می گیرد که بویژه در استفاده از دوربین های تحت شبکه یا IP بسیار مهم است.
3. تقسیم بندی پیکسل ها: در حالیکه H.264 قابلیت تعریف ماکروبلوک هایی با ابعاد 16*16 پیکسل را دارد اما HEVC می تواند طیف وسیعتری از اندازه های بلوک را تا 64*64 پیکسل توصیف کند. به زبان ساده با توجه به عکس سمت چپ متوجه می شوید در فرمت HH.264 تصویر به 256 پیکسل تقسیم بندی می گردد و در صورت تغییر در هر کدام از پیکسل ها فقط و فقط این تغییرات ذخیره می گردند. اما در تصویر سمت راست با فرمت H.265 تصویر به 4096 پیکسل تقسیم بندی شده و در صورت حرکت یا تغییر در تصویر تغییرات به صورت جزئی تری به فریم بعدی انتقال می یابد در نتیجه حجم اطلاعات انتقالی نیز کاهش می یابند.
4.امکان PLAYBACK تصاویر با سرعت بالا: به دلیل پردازش همزمان بخش های مختلف تصاویر در H.265 PLAYBACK تصاویر با تاخیر کمتری نسبت به روش H.264 انجام می گردد.

 

قیمت پک دوربین مداربسته  دوربین تی وی تی  قیمت دوربین مداربسته     شرکت نصب دوربین مدار بسته     شرکت هایک ویژن



:: بازدید از این مطلب : 206
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 17 مهر 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جعفر

نصب دوربین مدار بسته در مطب های پزشکی

نصب دوربین مدار بسته در مطب های پزشکی

نصب دوربین مدار بسته در مطب های پزشکی

نظارت تصویری یک ابزار امنیتی ارزشمند برای موسسات بهداشت و درمان از هر شکل و اندازه است و به بیماران، پزشکان و کارمندان کمک می کند تا ابتدا در معالجه تمرکز کنند

و نصب دوربین مدار بسته مطب پزشک یکی از ارکان اصلی حفظ امنیت برای مراکز بهداشتی می باشد و این امکان را فراهم می کند که بتوانید در مطب دکتر آرامش داشته باشید زیرا چشمان بیدار دوربین مدار بسته تمام وقایع را ضبط می کند و برای شخص دکتر این مزیت را دارد که بر روی نحوه کار کارکنان خود نظارت داشته باشد.

مزایای دوربین های امنیتی کلینیک

محافظت از بیماران – سوابق پزشکی می توانند برخی از خصوصی ترین اطلاعات را در مورد یک شخص در اختیار داشته باشند و می توانند حاوی اطلاعاتی باشند که می توانند برای سارقان هویت یا سایر طرف های همکار ارزشمند باشند. یک سیستم نظارت تصویری دریک لابی مطب یا اتاق پرونده می تواند به امن بودن سوابق پزشکی و هویت بیماران کمک کند. دوربین های امنیتی کلینیک های درمانی همچنین بیماران را در حالی که منتطر مراجعه به پزشک هستند، ایمن نگه می دارد و به بهبود تجربه کلی آنها کمک می کند.

محافظت از لوازم – یکی از مهمترین قسمت های مراقبت های بهداشتی، داشتن تجهیزات مناسب برای انجام کار است. وسایل پزشکی از موارد ارزان قیمت مانند سواب پنبه گرفته تا تجهیزات پیشرفته مانند دستگاه های اشعه ایکس یا داروهای پیشرفته است. دوربین های امنیتی موجود در اتاق های کلینیک و بیمارستان می توانند به ایمن نگه داشتن منابع و کارآیی عملیات بهداشت و درمان کمک کنند.

مانیتورینگ از راه دور – پیشرفت های ویدیوی IP و فناوری دیجیتال باعث شده است که بتوانید فیلم های نظارت را از راه دور از هر رایانه، تلفن هوشمند یا لپ تاب و موبایل مشاهده کنید، این امر به شما امکان می دهد تا مراکز بهداشتی و درمانی ۲۴ ساعت در روز محافظت بمانند، زیرا مدیران می توانند با کشیدن یک کابل از راه دور از دوربین ها، فورا به هشدارها پاسخ دهند. در منتیجه نصب دوربین مداربسته ضروری است.

خطرات نظارت بر مراکز بهداشت و درمان

حریم خصوصی – بسیار مهم است که از حریم خصوصی بیماران و پزشکان در هر زمان محافظت شود. سلامت یک فرد از نظر قانونی موضوعی است که فقط می تواند بین بیمار و ارائه دهنده خدمات درمانی مورد بحث قرار گیرد، بنابراین دوربین های امنیتی فقط باید در مکان های عمومی قرار بگیرند که در آن باعث به خطر افتادن حریم خصوصی و اعتماد بیمار نشود.

مشاوره راه اندازی برای دوربین های فیلمبرداری IP کلینیک

دوربین ها را در نزدیکی ورودی ها و محل های خروجی قرار دهید تا از هر بازدید کننده ای که وارد کلینیک بهداشت می شود تصویر دریافت کنید و دوربین هایی  را در جلوی اتاق های مطب و راهرو ها استفاده کنید تا از امنیت تجهیزات اطمینان حاصل کنید.

نصاب دوربین مدار بسته مطب

برای اینکه نصب دوربین مدار بسته مطب پزشک داشته باشید و یا اینکه صاحب کلینیک و یا یک مطب پزشکی هستید لازم است این را بدانید که بهترین نصاب دوربین مدار بسته در مطب پزشک در فروشگاه دوربین مدار بسته ایران حافظ می باشد و این امکان را برای شما فراهم می کند که بهترین کیفیت و بالاترین درجه امنیت و نظارت را با پایین ترین قیمت ممکنه داشته باشید می توانید از فروشگاه دوربین مدار بسته ایران حافظ استفاده نمایید و از کادر فنی تخصصی این فروشگاه استفاده کنید.

پک دوربین مدار بسته  قیمت انواع دوربین مدار بسته   شرکت نصب دوربین مداربسته  سایت هایک ویژن

رک دوربین مدار بسته چیست؟

رک-دوربین-مدار-بسته-چیست؟,,
رک ها محفظه های فلزی هستند که دستگاه ضبط NVR یا DVR و یا متعلقات شبکه مانند سوییچ، روتر، مودم، پچ پنل(patch panel) و سرور (Server) و ... در آن قرار می گیرند. تجهیزات مدار بسته معمولا با توجه به نوع کاربری که دارند در مکان های مختلفی قرار داده می شوند و ممکن است در معرض شرایط جوی مختلفی اعم از باد و باران و گرد و غبار قرار گیرند. رک ها نقش محافظتی داشته و دارای واحد اندازه گیری مختص به خود با نام رک یونیت (UNIT)هستند. هر یونیت اندازه ای برابر با 2 اینچ و یا 5 سانتیمتر دارد.
تجهیزات رک مونت
عرض رک ها دارای مقدار ثابت و استانداردی است و برابر با 60 سانتی متر است. تجهیزات رک مونت وسایلی هستند که بر اساس استاندارد رک مونت ساخته شده اند به طوریکه عرض همگی آنها از عرض استاندارد رک مونت تجاوز نمی کند. همچنین باید توجه داشت تجهیزات کوچکتر از عرض 60 سانتی متر نیز رک مونت محسوب نمی گردند و برای نصب آنها در داخل رک باید از سینی مخصوص رک استفاده نمود. رک ها در عین حال می توانند ارتفاع و عمق متغیری داشته باشند.
قسمت های مختلف رک
  • درب رک: درب رک های می تواند از نوع تمام شیشه ای و شیشه ای با فریم فلزی باشد. به دلیل راحتی شکستن درب های تمام شیشه ای و ماندگاری پایین استفاده از انها پیشنهاد نمی گردد.
  • فن (Fan): که نقش خنک کننده و تهویه را برای اجزای داخلی دارد و معمولا در سقف یا کف آن قرار می گیرد.
001-رک,,
 
  • Power Module (پاور ماژول): در واقع مانند یک چند راهی برق عمل کرده که دارای چندین پریز برق برای تامین برق اجزای داخلی استفاده می گردد.
  • سيني (Shelf): به منظور جداسازی بخش های مختلف و یا قرار دادن وسایلی کوچکتر از عرض رک می باشنند مانند سوئيچ و يا مانيتور سرور استفاده می گردد. سيني ها در دو نوع متحرك و ثابت بهمراه رك عرضه مي شوند.
  • بلنک پنل: صفحه های محافظی هستند که جهت جلوگیری از دسترسی به تجهیزات حساس نصب شده در داخل رک جهت ایمنی بیشتر در جلوی آن نصب می گردند . این بلانک پنل ها در انواع 1 ، 2 ، 3 و 4 یونیت عرضه می شوند.
  • لایت پنل: یک لامپ فلورسنت است که در محفظه بالای رک جهت روشنایی داخل رک نصب می شود.

انواع رک دوربین مدار بسته

رک های دوربین مدار بسته معمولا در 2 نوع دیواری و ایستاده تولید می شوند:
رک های دیواری
قابل نصب بر روی دیوار بوده و بیشتر مناسب برای شبکه های کوچک و یا قسمتی از یک شبکه بزرگ هستند. رک های دیواری معمولا در ارتفاع های ۵، ۶، ۷ و ۹ یونیت عرضه می شوند . یونیت واحد سنجش ارتفاع رک است و برابر با ۵/۴۳ سانتی متر می باشد . عمق این رک ها نیز متفاوت است و می تواند ۳۵ ، ۴۵ یا 60 سانتی متر باشد. البته به این نکته توجه نمایید که عمق رک های ایستاده کمی بیشتر است. از کید رک برای قرار گیری سوئیچ های کوچک غیر رکمونت برروی دیوار استفاده می شود و عمق آن تنها ۲۹ سانتیمتر است . رک های با ارتفاع ۹ یونیت از تنوع بیشتری برخوردارند و قابلیت این را دارند که پنل های کناری در برخی از آن ها کاملا باز شده و امکان دسترسی به رک را از بغل فراهم می کند . برخی نیز امکان چرخش تا ۱۰۰ درجه را داشته وامکان دسترسی به پشت رک را برای کاربر فراهم می آورند.
رک های ایستاده
رک های ایستاده بر روی زمین قرار می گیرند. رک های ایستاده قابلیت این را دارند که انواع پچ پنل ، سوئیچ ، سرور ، یو پی اس و سایر قطعات رکمونت ۱۹ اینچی جهت مدیریت بهتر در آنها جایگذاری شوند. دارای ورودی برای انواع کابل در هر دو قسمت بالا و پایین هستند و از هر 4 طرف نیز امکان دسترسی به داخل آنها وجود دارد.. ارتفاع این رک ها می تواند ۱۶ ، ۲۱ ، ۲۸ ، ۳۶ ، ۴۰ و ۴۴ یونیت باشد .و با عمق های ۶۰ ، ۸۰ ، ۱۰۰ سانتیمتر و بیشتر نیز تولید می گردند . درب های آن از نوع شیشه ای یا تلقی فریم دار است.
مشخصات رک استاندارد دوربین مدار بسته

1) رک ها در اندازه های متفاوتی ساخته می شوند اما رایج ترین نوع رک ها، رک های 19 اینچی هستند که استفاده از آنها در تجهیزات مداربسته رایج است. فاصله 19 اینچ در ریلها می بایست مطابق با استاندارد کامپیوتری،مخابراتی و صوتی IEC60297 باشد.
2) ورودی و خروجی برای انواع کابل ها از بالا و پایین رک وجود داشته باشند.
3) سیستم تهویه ی یا فن مناسبی داشته باشد که معمولا در قسمت بالای رک قرار می گیرد.
4) رک های ایستاده باید دارای پایه و چرخ جهت جابه جایی آسان باشند.
5) دارای قفل امنیتی جهت جلوگیری از دسترسی افراد مختلف باشد.

 



:: بازدید از این مطلب : 229
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 17 مهر 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جعفر

 

انتخاب-مکان-مناسب-برای-نصب-دستگاه-dvr-و-nvr,,
تجهیزات امنیتی به مثابه چشم و گوش یک مکان به حساب می آیند. وقوع هر اتفاق و رخدادی در مکان مورد نظر توسط دوربین های مداربسته ثبت و در دستگاه های ضبط (NVR یا DVR) ضبط می گردد و در صورت نیاز هشدار های لازم توسط این سیسیتم به کاربر می رسد. به همین دلیل باید مکان مناسبی را برای نصب این تجهیزات در نظر بگیرید که از نظر سارقین، افراد خرابکار و یا هر عامل بیرونی دیگری در امان باشد.
این مقاله راهکارهایی را برای نصب ادوات سیستم مداربسته در بهترین جای ممکن در مکان مورد نظر ارائه می دهد.
در ابتدا باید بدانید که چه از یک سیستم مداربسته آنالوگ استفاده می کنید و چه از دوربین های IP یا تحت شبکه هر دو این سیستم ها می توانند در معرض خطر دستکاری و تخریب قرار بگیرند. بنا بر یک تصور اشتباه عده ای از کاربران تصور می کنند که در نصب دوربین های دیجیتال از سیم و کابل کشی استفاده نمی گردد. پس خطر قطع و دستکاری کابل ها و سیم ها در این سیستم ها وجود ندارد. اما این تصور کاملا غلطی است و در نصب دوربین های تحت شبکه نیز از کابل های شبکه و کابل برق نیز استفاده می گردد.
همانطور که میدانید دستگاه DVR برای ضبط تصاویر ویدئویی مورد استفاده قرار می گیرد و به طور کلی محل ذخیره سازی و مدیریت کلیه اطلاعات ارسالی از دوربین ها است. به همین دلیل از حساسیت بالایی برخوردار است و باید در جای مناسبی دور از دسترس افراد متفرقه و سایر عوامل فیزیکی قرار گیرد. در ادامه به معرفی مکان هایی که جهت نصب ان مناسب هستند می پردازیم:
دستگاه های ضبط ویدئویی همچون NVR یا DVR اجزای اصلی ذخیره سازی فیلم ها بوده و به عنوان یک مرکز نظارت عمل می کنند. این دستگاه ها همواره هدف بسیاری از سارقین و افراد خرابکار قرار می گیرند؛ پس لازم است که حتما در مکان مناسبی جای بگیرند:

1. استفاده از باکس ها و محفظه های قفل دار

بعضی از کاربران از محفظه های قفل دار استفاده می کنند که می تواند روش جالبی باشد. اما این مسئله نیز وجود دارد که خود این محفظه باید در کجا قرار بگیرد که در این رابطه باید نکات زیر را در نظر گرفت:
  • نقطه ای را انتخاب کنید که برای کابل کشی ها مناسب باشد.
  • اطمینان حاصل کنید که نقطه مورد نظر دارای تهویه مناسبی باشد.
  • مکان مورد نظر به دور از مواد اشتعال زا باشد.

2. DVR یا NVR را در اتاق زیر شیروانی یا سقف قرار دهید

مکان دیگری که می توانید دستگاه خود را در آن قرار دهید سقف اتاق یا استفاده از اتاق های زیر شیروانی است(در صورت وجود). در این حالت ممکن است کمی کابل کشی های مربوطه دشوار به نظر بیایند و یا حتی برای دسترسی به اطلاعات موجود در دستگاه مجبور به استفاده از نردبان شوید اما دسترسی سارقین به اطلاعات شما تا حدود زیادی کاهش می یابد.

3. مخفی کردن آنها در داخل دیوار یا سقف کاذب

سقف ها و دیوار های کاذب نیز می توانند مکان مناسبی برای سیستم مداربسته شما باشند و حتی می توانید پس از قرار دادن دستگاه خود درون آنها با وسایل تزئینی مانند قابل عکس ساعت دیواری یا آویزهای تزئینی سقفی آنها را بپوشانید که جلب توجه نکند.

4. از کمد(لباس، اسناد و مدارک و ...) یا قفسه های کتاب استفاده کنید

اگر سیستم مداربسته در منزل است می توانید از یک کمد بی اهمیت که کمتر از آن استفاده می کنید برای مخفی کردن سیستم خود استفاده کنید و یا می توانید آن را در قفسه های کتاب قرار داده و اطرافش را با وسایل دکوری بپوشانید که در معرض دید نباشد.
در پایان لازم به ذکر است که ممکن است سارقین به سراغ ردیابی سیم و کابل کشی های دوربین رفته و از این طریق اتصال دستگاه ها با یکدیگر را قطع کنند پس بهتر است از وسایلی برای پنهان سازی سیم ها کابل ها استفاده کنید. برای مثال می توانید آنها را در داخل دیوار ها یا قرنیز ها کار گذاری نمایید.

دوربین مدار بسته پلاک خوان

دستگاه  دی وی ار هیبرید

 مقایسه دوربین مدار بسته وارم لایت و استار لایت

خدمات نصب دوربین مداربسته برای رستوران ها

 یو پی اس برای دوربین مدار بسته

نصب دوربین خودرو


:: بازدید از این مطلب : 233
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 14 مهر 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جعفر

 

تفاوت مادون قرمز IR با تکنولوژی EXIR در دوربین مدار بسته: دوربین های مدار بسته با

استفاده از تکنولوژی جدید Exir قادرند تصاویر را با کیفیت بهتری نسبت به دوربین های

IR قدیمی ارائه دهند. دوربین های مدار بسته با قابلین اکسیر عملکرد بسیار خوبی در نور

کم داشته و در هر دو محیط های داخلی و خارجی تصاویر با کیفیتی را ارئه میدهند.

برخی از مزایای فناوری EXIR

۱- منبع نور بسیار قوی و قدرت نور LED بهبود یافته

با استفاده از تکنولوژی پیشرفته در نحوه انتشار نور و قطعات الکترونیکی بسیار کم

ضخامت در حد میکرومتر، میتوان تا ۳۰ درصد شاهد افزایش بهره وری در کیفیت

روشنایی ایجاد شده در محیط باشم. علاوه بر این نسبت به تکنولوژی موجود در دوربین

های قدیمی تر که دارای خروجی نور ۷۵۰mv بودند، تکنولوژی اکسیر دارای خروجی ۱۰۵۰mv

است و میتواند نور قوی تری را در مسافت و بردهای بیشتر منتشر کند.

۲- استفاده از LED های پیشرفته با ابعاد مستطیل شکل برای استفاده بهینه از نور

برای دست یابی به حداکثر بهره وری از نور مادون قرمز منتشر شده، دوربین های مدار

بسته با قابلیت EXIR،میتوانند نور را در فرم های مستطیل شکل منتشر کنند. این مزیت

منجر به بهبود و افزایش بهره وری و کاهش آلودگی های نوری موجود در محیط میگردد.

۳- ایجاد روشنایی یکنواخت

با استفاده از تکنولوژی EXIR روشنایی نور IR به صورت یکنواخت در محیط منتشر می

گردد. وجود این مزیت باعث شده تا مسائل و مشکلات مربوط به LED های قدیمی تر

مانند تمرکز بیش از حد نور در مرکز تصویر و تاریک ماندن گوشه های تصویر را از بین

میبرد. علاوه بر این، این مزیت باعث میگردد تا دوربین های مدار بسته از دوام و طول عمر

طولانی تری بر خوردار بوده و صرفه جویی بیشتر در مصرف انرژی صورت پذیرد.

مزایای استفاده از تکنولوژی EXIR در دوربین مدار بسته
  • در استفاده از تکنولوژی EXIR در مقابل تکنولوژی معمولی دید در شب، کلیه اشیاء به شکل یکنواخت نور رسانی میشوند، لذا تصویر بصورت یکنواخت روشن شده و جزییات آن قابل مشاهده می باشد.
  • در تکنولوزی EXIR نور پردازی زمینه تصویر ۳۰ درصد بهبود یافته به عبارت دیگر در این تکنولوژی نور مادون قرمز بیشتری به سمت اطراف تایید شده و باعث روشن تر شدن زمینه تصویر و افزایش میدان دید میشود.
  • در فناوری EXIR دوربین های دید در شب استفاده از لنز های مستطیلی شکل باعث ارسال طیف مادون قرمز بصورت یکنواخت میشود از این رو هر چقدر میدان دید دوربین بیشتر باشد اندازه این لنز مستطیلی شکل تابش نور مادون قرمز بزرگتر است، برخی از مزایای این تغییر عبارتند از کاهش نویز تصویر در شب، افزایش باز دهی و رزولیشن دوربین، کاهش آلودگی نوری و … هستند.
  • دوربین مدار بسته دد در شب با قابلیت EXIR گرمای چندانی تولید نمی کند لذا حشرات به سمت آن جذب نمی شوند و محدودیت های دوربین های دید در شب معمولی را ندارد.
  1. نورددهی دردوربین مداربسته
  2. هوشمند سازی روشنایی خیابان
  3. ضبط صدا در دوربین مداربسته هایک ویژن
  4. پروژه نظارت تصویری هایک ویژن
  5. جلوگیری از هک دوربین مداربسته
  6. هوش مصنوعی در دوربین مداربسته هایک ویژن
  7. تحولات بزرگ صنعت امنیت

دوربین مداربسته چگونه کار می کند ؟



:: بازدید از این مطلب : 135
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 14 مهر 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جعفر

 

پورت-ESATA-در-دوربین-مدار-بسته-چیست-؟,,
دستگاه های ضبط تصاویر دوربین مدار بسته مانند DVR و NVR دارای پورت های متفاوتی هستند. به منظور انتقال و استخراج اطلاعات از این دستگاه ها پورت های مختلفی بر روی آنها تعبیه شده است. از انواع آنها می توان به پورت های SATA و ESATA اشاره نمود که در ادامه به معرفی آنها می پردازیم.

به زبان ساده از لحاظ کاربردی این درگاه ها به منزله پورت های موجود بر روی مادر بورد های معمولی کامپیوتر ها هستند که برای سهولت استفاده از دستگاه های جانبی مانند انواع هارد (غیر اکسترنال) مورد استفاده قرار میگیرند .

به منظور ذخیره اطلاعات بر روی هارد های نصب شده در دستگاه های ضبط DVR و NVR، از درگاه های SATA و ESATA استفاده می شود. سرعت ذخیره سازی داده ها از طرق این پورت ها، بسیار بالاست.

تفاوت SATA و ESATA

SATA مخفف عبارت (Serial Advanced Technology Attachment)به معنای تکنولوژی ارتباطی پیشرفته است. از این تکنولوژی به منظور انتقال داده ها از مادربرد به درایو ها و یا هارد دیسک ها استفاده می گردد.
ESATA (external SATA) در واقع همان تکنولوژی SATA است با این تفاوت که در آن انتقال اطلاعات بر روی هارد دیسک های اکسترنال انجام می گردد. در تکنولوژی ESATA به دلیل آنکه اطلاعات کد گذاری و ترجمه نمی گردند، سرعت ذخیره اطلاعات در آنها بسیار بالاتر و نسبت به USB 2 سریع تر است.
در پایان در هنگام تصمیم برای انتخاب و استفاده از هر کدام از این پورت های ارتباطی باید به دو نکته توجه نمایید:

  • ابتدا باید توجه داشته باشید که هر دو پورت SATA و ESATA تنها وظیفه ی انتقال اطلاعات را بر عهده دارند و به هیچ عنوان تامین کننده ی برق درایورها نیستند.
  • نکته دیگر اینکه هارد های اکسترنال خارجی External و یا ESATA برای <ilink|article|217>ضبط تصاویر دوربین مناسب نیستند و تنها می توان از آنها برای پشتیبان گیری استفاده نمود.

قیمت دوربین خودرو

ویژگی smart ir

استاندارد IP و IK در دوربین مداربسته

فناوری EIS و OIS در دوربین مدار بسته

دوربین مدار بسته جایگاه سوخت

 دوربین مدار بسته ضد نور چیست؟



:: بازدید از این مطلب : 141
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 14 مهر 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جعفر

 

منوی OSD در دوربین مدار بسته

منوی OSD در دوربین مدار بسته

OSD Menu در دوربین مدار بسته، منوی تنظیمات خود دوربین

است که امکان ایجاد تغییرات و تنظیم اضافه را برای دوربین

های مدار بسته پیشرفته ایجاد میکند.

منوی OSD مختص کدام یک از دوربین مدار بسته میشود.

اصطلاح منوی OSD معمولا تنها در رابطه با دوربین های آنالوگ

مورد استفاده قرار میگیرد. در صورتی که دوربین دارای این

قابلیت باشد موضوع حتما در کاتولوگ یا دیتا شیت دوربین

مورد اشاره قرار میگیرد. در گذشته اغلبا تنها دوربین های با

چیپ های CCD دارای منو بودند اما امروزه این امکان برای

چیپ های CMOS نیز فراهم شده است. تقریبا تمامی

دوربین های IP یا تحت شبکه دارای منوی تنظیمات هستند

اما این منو را معمولا با نام FrimWare دوربین می شناسند.

در واقع با توجه بمعنای اصطلاح منوی نمایش داده شده روی

صفحه این منو باید در تصویر دوربین نمایش پیدا کند که معمولا

در مورد دوربین های شبکه این موضوع صدق نم کند. البته

استفاده از نام های متفاوت میتواند تا حدی نیز سلیقه ای باشد.

چه تنظیماتی معمولا بر روی منوی OSD وجود دارد؟

گرچه منوی دوربین های مختلف میتوانند تا حد زیادی با هم

متفاوت باشند اما کلیت اجزای منو یکسان است. در ادامه

به رایجترین اجزای منوی OSD اشاره میکنیم.

  • SYNC (همزمان سازی)
  • GAMMA (گاما)
  • DIGITAL ZOOM (زوم دیجیتال)
  • ۳D DNR (کاهش نویز سه بعدی)
  • DAY/NIGHT (تنظیمات روز و شب)
  • WHIT BALANCE (تعادل نور سفید)
  • D-WDR (افرایش دیجیتال بازه داینامیک)
  • HLC (جبران نور زیاد)
  • BLC (جبران نور پس زمینه)
  • SENS- UP (افزایش حساسیت به نور)
  • AGC (کنترل خودکار دریافت)
  • BRIGHNESS (درخشندگی)
  • SHUTTER (شاتر)

مقالات مرتبط با دوربین های مداربسته:

  1. خرید دوربین مدار بسته
  2. نصب دوربین مداربسته
  3. هایک ویژن
  4. دوربین مداربسته هایک ویژن
  5. دوربین مدار بسته هایک ویژن
  6. دوربین مدار بسته
  7. قیمت دوربین مدار بسته
  8. خرید دوربین مدار بسته
  9. هایک ویژن
  10. دوربین مداربسته هایک ویژن


:: بازدید از این مطلب : 128
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 28 شهريور 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جعفر

 

قیمت دوربین مدار بسته

قیمت دوربین مدار بسته

دوربین های مدار بسته در ابتدای ورود به بازار جهانی قیمت های

بالایی داشتند. استفاده از دوربین های مدار بسته ابتدا در مراکز

مهم امنیتی همانند موزه ها، بانک ها، فرودگاه ها و… رایج بود.

اما با پیشرفت تکنولوژی و ارزان شدن قیمت این محصولات امروزه

استفاده از دوربین های مدار بسته در ساختمان های مسکونی

نیز رایج شده است.

هفت عامل موثر بر قیمت دوربین مدار بسته

امروزه دوربین های مدار بسته با قیمت های متفاوتی در بازار عرضه

می گردند. اما چه عواملی باعث اختلاف قیمت در دوربین های مدار

بسته می باشد؟ در زیر به برخی از این عوامل اشاره می کنیم:

۱ – برند دوربین مدار بسته

در هنگام خرید دوربین مدار بسته اولین موضوع مورد توجه مشتری در

انتخاب، نوع برند دوربین می باشد. دوربین های مدار بسته با برندهای

امریکایی، اروپایی، ژاپنی، با قیمت گران و برند های تایوانی و چینی با

قیمت مناسب و یا ارزان در بازار ایران موجود می باشند. البته لزوما

برندی که از قیمت گران تری برخوردار است برابر با کیفیت بهتر و خرید

مناسب تر نمی باشد.

۲ -تکنولوژی دوربین مدار بسته

دوربین های مدار بسته به سه طیف آنالوگ، آنالوگ HD، و تحت شبکه

IP تقسیم می شوند. به زبان ساده می توان آنها را به صورت زیر دسته

بندی نمود:

  • دوربین های تحت شبکه یا IP: گران قیمت تر، دارای کارایی

پیچیده تر و کیفیت بالاتری هستند.

  • دوربین های آنالوگ: ارزان قیمت تر، دارای کارایی ساده تر

و کیفیت ضعیف هستند.

  • دوربین های آنالوگ HD: ارزان قیمت تر، دارای کارایی ساده تر

و کیفیت قابل فبول هستند.

۳ – کیفیت تصویر دوربین مدار بسته

دوربین های مدار بسته در حال حاضر با کیفیت های ۱، ۲، ۳، ۴ و ۵

مگا پیکسل در بازار عرضه می گردند. پیش از خرید به این مسئله

توجه نمائید که کیفیت بیش از اندازه لزوما خوب نیست زیرا هر چه

کیفیت تصاویر بالاتر باشد حجم تصاویر نیز افزایش می یابد. در نتیجه

برای ارسال و دریافت تصاویر در سطح اینترنت نیازمند پهنای باند

بیشتری خواهید بود که عملا منجر به افزایش هزینه ها می گردد.

همچنین مجبور خواهید بود تا فضای ذخیره سازی خود را مناسب با

کیفیت بالای دوربین ارتقا بخشیده و حافظه های (هارد – HDD)

بیشتر و یا با ظرفیت ذخیره سازی بیشتری برای دستگاه ضبط

NVR یا DVR خود خریداری کنید. باید به این نکته نیز توجه نمایید

که با گذشت زمان تکنولوژی نیز ارزان تر می شود و احتمال این

وجود دارد که یک دوربین ۸ مگا پیکسلی در آینده تفاوت قیمتی

کمی با یک دوربین ۵ مگا پیکسلی داشته باشد. پس باید با

انتخاب درست هزینه های خود را مدیریت نمایید و نه با خرید

جنس گرانتر.

۴ – بدنه دوربین مدار بسته

دوربین های مدار بسته در انواع کیس ها و جنس بدنه تولید می

شوند و از نظر شکل ظاهری با یکدیگر تفاوت هایی دارند. در نتیجه

کاربرد های متفاوتی نیز دارند. این دوربین ها شامل دوربین های دام،

بولت، باکس، اسپید دام، مینیاتوری، فیش آی و … می باشند.

همچنین نوع جنس بدنه نیز می تواند از انواع مختلفی از قبیل فلزی،

پلاستیکی و … و یا بدنه های خاص همانند دوربین های ضد انفجار

یا ضد آب باشد، که طبیعتا در قیمت تمام شده دوربین تاثیر گذارند.

شما می توانید با توجه به کاربری و نوع فضای مورد نظر از هر یک از

انواع دوربین های مدار بسته استفاده نمایید برای مثال اگر مکان

مورد نظرتان اتاق های داخلی و یا مکان های سر پوشیده هستند.

بهتر است از دوربین های سقفی یا دام است استفاده نمایید و برای

فضاهای بیرونی از دوربین های بولت یا دیواری استفاده کنید.

برای اطلاعات بیشتر در باره انواع دوربین ها می توانید به مقاله انواع

دوربین مدار بسته مراجعه فرمایید. به خاطر داشته باشید جنس و

نوع کیس دوربین تاثیری در کیفیت دوربین ندارند.

۵ – لنز دوربین مدار بسته

لنز دوربین های مدار بسته از عوامل تاثیر گذار در قیمت دوربین می

باشد لنزهای دوربین مدار بسته در ۳ طیف زیر ارائه می شوند:

  • لنز ثابت: در دوربین هایی با لنز ثابت امکان تغییر فاصله کانونی

و زوم وجود ندارد. و تنها امکان تنظیم فوکوس دارند. هر چه لنز مورد

نظر  فاصله کانونی کمتری داشته باشد تصویر وایددتری (گسترده تری)

را برایتان فراهم می کند.

  • لنز وریفوکال (متغیر): دوربین هایی که دارای لنز از نوع وریفوکال

هستند امکان تغییر در فاصله کانونی یا زوم در بازه ای مشخص در آنها

میسر است. باید به این نکته توجه نمایید که بسیاری از افراد گمان می

کنند که امکان تغییر فاصله کانونی در از راه دور برایشان میسر است و

این تصور غلطی است. لازم است بدانید که تنظیم لنزهای وریفوکال به

صورت دستی است و هر بار باید در محل نصب دوربین انجام شود.

  • وریفوکال موتوردار: لنزهای وریفوکال موتوردار در واقع همان لنزهای

وریفوکال هستند. با این تفاوت که در این نوع لنزها تغییر فاصله کانونی

(زوم اپتیکال) توسط یک موتور کوچک تعبیه شده در دوربین انجام می گیرد.

لذا امکان تغییر فاصله کانونی از راه دور و از طریق دستگاه DVR و یا NVR

امکان پذیر است. از لنز های وریفوکال موتور دار اغلب در دوربین های

مدار بسته اسپید دام استفاده می شود.

۶ – قابلیت WDR

مکانیزمی در دوربین های مدار بسته می باشد که کنتراست نور را

برای دوربین در شرایط سخت تنظیم نموده و امکان تصویر برداری با

کیفیت را فراهم می کند. دوربین هایی که دارای این قابلیت هستند

بسیار مناسب برای محیط هایی هستند که اختلاف سطوح نور در

آنها بالا است مانند ابتدای درب های ورودی و یا مکان هایی که نور

مستقیما به لنز دوربین می تابد. البته قابلیت دیگری که در کاتالوگ

یک دوربین ممکن است مشاهده نمایید DWDR است که صرفا یک

قابلیت دیجیتالی و نه سخت افزاری برای دوربین می باشد و بهره

وری چندانی ندارد. دوربین های با قابلیت DWDR از نظر قیمیت و

کارایی تفاوتی با دوربین های دیگر ندارند. قابلیت WDR سخت افزاری

معمولا بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ هزار تومان به قیمت یک دوربین می افزاید.

۷ – دید در شب دوربین مدار بسته

امروزه تمامی دوربین های مدار بسته با قابلیت دید در شب به

بازار عرضه می شوند. ودارا بودن مزیت دید در شب عاملی مهم

در قیمت دوربین نمی باشد. اما مواردی همچون برد دید در شب

دوربین مدار بسته و یا مواردی همچون دید در شب رنگی و یا

اسمارت در قیمت تمام شده دوربین مدار بسته موثر است.

۸ – سایر موارد

البته موارد دیگری نیز در قیمت دوربین تاثیر گذار می باشد که

به تنهایی تاثیر بسزایی در قیمت دوربین ندارند. اما مجموع آنها

می تواند در افزایش یا کاهش قیمت تاثیر گذار باشد. برخی از

این عوامل عبارتند از:

  • ساپورت رم اس دی
  • میکروفن
  • BLC
  • HLC
  • و …

مقالات مرتبط با دوربین های مداربسته:

  1. دوربین مدار بسته دام  
  2.     تجهیزات دوربین مداربسته  
  3.    دوربین مدار بسته بولت
  4.     دوربین مداربسته برای منزل
  5. دوربین مداربسته شیراز  
  6.   دوربین مداربسته مخفی  
  7.  دوربین مداربسته اصفهان
  8. دوربین مداربسته تبریز
  9. کابل‌ کشی شبکه 

دزدگیر اماکن

 



:: بازدید از این مطلب : 139
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 28 شهريور 1400 | نظرات ()